Ter Dekking

Aanvragen/reserveren van een dekking in 2021 is mogelijk, neem hiervoor contact op via de gegevens op de 'contact' pagina.

Bent u op zoek naar een hengst welke onder andere zeldzaam goede karakters doorgeeft aan zijn nakomelingen? Zoek niet langer, u heeft hem gevonden! Naast deze bijzondere eigenschap geeft hij nog ander moois door aan zijn nakomelingen waaronder een prachtige en correcte bouw en uiterlijk, en goede bewegingen.

 

We stellen zeer goede kwaliteit (vers/gekoeld) sperma beschikbaar (bedrijfs-/verzend-KI). Dit is beschikbaar in Nederland en België, voor zowel Arabische volbloeden als andere rassen. Bij dracht ontvangt u een officieel dekbewijs. In Nederland kunnen veulens van Arabische volbloed merries worden ingeschreven bij het AVS, veulens van merries van alle andere rassen kunnen worden ingeschreven bij o.a. het NRPS. In België kunnen zowel Arabische volbloeden als Part-breds ingeschreven worden bij het BAPS. 

 

Het dekseizoen in 2021 loopt van 1 maart tot en met 31 augustus.

 

Wilt u uw merrie aanmelden voor een dekking, neem contact met ons op via de gegevens op de 'contact' pagina. Wij sturen u dan een merrie-aanmeldformulier en de volledige voorwaarden.

 

Klik op een van de knoppen hieronder om naar de tarieven, informatie over KI (kunstmatige inseminatie) of de voorwaarden te gaan.