Over ons

Van paardenmeisje tot…    

 

Mijn naam is Nathalie Schouten, geboren in 1992 in Noord-Brabant, Nederland. Opgegroeid met de paarden van mijn moeder en later met mijn eigen pony. Met deze pony had ik een bijzondere band. Ook heeft hij mij ontzettend veel geleerd.

 

De vele jaren na mijn ponytijd waren er nog steeds paarden in mijn nabije omgeving, maar had ik niet durven dromen dat er ooit weer een paard op mijn pad zou komen waarmee ik zo’n bijzondere band zou krijgen. Toch heb ik dat paard (in 2018) gevonden, zijn naam is Shatan. Bij onze eerste ontmoeting was het meteen overduidelijk dat we een bijzondere match zijn.

Shatan heeft een bijzonder vriendelijk en zachtaardig karakter, zo’n paard vindt je zelden. De tijd bij zijn vorige eigenaresse leerde dat hij dit karakter doorgeeft aan zijn nakomelingen. Vooral daarom staat Shatan ter dekking; om u de kans te bieden uw eigen droompaard met fantastisch karakter te fokken. Naast deze bijzondere eigenschap heeft Shatan nog veel meer kwaliteiten. We vertellen u hier graag meer over op deze website.

 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens, deze zijn te vinden op de pagina 'contact'.

 

Graag tot ziens of tot horens en vriendelijke groeten,

Nathalie

 

… nog steeds paardenmeisje, maar dan wat groter